Reikikurssit (1, 2 ja 3A) kesällä 2019

Kesän 2019 reikikurssien aikataulu on nyt varmistunut! Jos olet kiinnostunut tutustumaan reikiin hoitomuotona tai haluat syventää osaamistasi perus- tai jatkokurssin jälkeen, olet lämpimästi tervetullut kurssille. Kursseille on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: marita.h.niemela@gmail.com ja 050 526 5353.

Reikin perustajan Mikao Usuin sanoin: ”Reiki on tarkoitettu kaikille ihmisille tuomaan parannusta heidän elämäänsä.” Reiki on tehokas ja kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jonka voi oppia kuka tahansa. Lisätietoja reikistä ja omasta reikipolustani löydät täältä.

Reiki 1 -peruskurssi Vaasassa 29.-30.6.2019. Peruskurssilla opit reikin perusteet ja voit kurssin jälkeen hoitaa itseäsi ja läheisiäsi. Kurssille voivat osallistua kaikki kiinnostuneet eikä se edellytä erityisiä etukäteistietoja tai -taitoja. Tarkempi kurssikuvaus löytyy täältä.  Kurssin hinta on 150 €/hlö. Hintaan sisältyy Reiki 1 -käsikirja ja todistus. Aikataulu on molempina päivinä klo 9 – 17.

Reiki 2 -jatkokurssi Vaasassa 3.-4.8.2019. Jatkokurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat suorittaneet Reiki 1:n joko minun tai toisen opettajan johdolla. Tarkempi kurssikuvaus löytyy täältä. Kurssin hinta on 150 €/hlö. Hintaan sisältyy Reiki 2 -käsikirja ja todistus. Aikataulu on molempina päivinä klo 9 – 17.

Reiki 3A Pohjanmaalla 23.-25.8.2019. Reiki 3A on viikonlopun mittainen meditatiivinen, hiljentymiseen ja henkisen kasvun tematiikkaan keskittyvä kurssi. Reiki 3A:lla opitaan länsimaisen reikin ns. mestarisymboli, joka voimistaa Reiki 2:lla opittujen symbolien vaikutusta ja jota voi hyödyntää omaa henkistä kasvua edistävien harjoitusten teossa. Kurssille voi osallistua, jos on suorittanut Reiki 2:n joko minun tai toisen opettajan johdolla. Reiki 3A antaa mahdollisuuden jatkaa myöhemmin varsinaiselle Reiki 3 -tasolle, joka mahdollistaa reikiopettajana (Reiki Master) toimimisen. Reiki 3A:n voi suorittaa myös itsenäisenä kurssina ilman edellytystä jatkaa 3-tasolle. Kurssi alkaa pe 23.8. klo 18 ja päättyy su 25.8. klo 12. Kurssi pidetään luonnonkauniilla paikalla sijaitsevalla huvilalla n. 50 km päästä Vaasasta. Huvilalla on perusmukavuudet (vesi, sähkö, suihku, wc, sauna).  Ruokailuja varten kukin voi ottaa omat eväät, huvilan keittiö on täysin varusteltu. Kurssin hinta on 340 €/hlö. Hinta sisältää opetuksen, kurssimateriaalin, todistuksen ja majoituksen.

Alla muutamia palautteita aikaisemmilta kursseiltani:

”Ihana kurssi. Hyvä opettaja. Opetat selkeästi ja kuuntelet oppilaita.”

”Kiitos voimaannuttavasta ja silmiä avaavasta kurssista!”

”Sisältö oli todella kattava ja mielenkiintoinen. Sai todella paljon hyvää tietoa selkeällä tavalla. Harjoitukset olivat ihania! Ja hyvä että niitä oli paljon.”

”Ihana ja lämmin tunnelma. Asiat opetettu selkeästi ja hyvä, kun heti tehtiin hoitoharjoituksia toisille.”

”Hieno paketti paljosta asiasta. Toit esille selkeästi ja järjestelmällisesti entisen tiedon päälle rakentaen. Lämminhenkinen, rento ja kepeä ilmapiiri. Sinun ystävällisen ja sydämellisen olemuksen kanssa oli ilo olla kurssilla!”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s