Chakrailta: energiaa ja itsetuntemusta

Itämaiseen traditioon kuuluu näkemys ihmisen hienovaraisesta energiajärjestelmästä, joka kuljettaa energiaa ja elinvoimaa fyysisen kehon, tunteiden, ajatusten ja sielun tasoilla. Ihmisen energiajärjestelmä koostuu ihmistä ympäröivästä aurasta, energiakeskuksista eli chakroista ja energiakanavista, joita kiinalaisen lääketieteen piirissä kutsutaan myös meridiaaneiksi.

Chakrat eli energiakeskukset muodostavat keskeisen osan ihmisen energiajärjestelmästä. Niiden toimintaan ja merkitykseen perehtymällä voi saada uudenlaista ymmärrystä itsestä ja omista sisäisistä vahvuuksista ja haasteista. Hyvinvointi perustuu tasapainoon kaikilla elämän alueilla. Chakrajärjestelmään tutustuminen johdattaa kysymään itseltä, millä elämänalueella kaipaan juuri tällä hetkellä tasapainotusta tai uutta energiaa.

Chakra-ilta – energiaa ja itsetuntemusta

Illan aikana esittelen ihmisen energiajärjestelmän perusperiaatteet ja syvennyn erityisesti seitsemän päächakran edustamiin teemoihin. Annan vinkkejä chakrojen energiatason tunnistamiseen ja tasapainottamiseen. Valotan erityisesti sitä, millä tavoin chakrojen kautta voi lisätä omaa itsetuntemustaan ja miten sen myötä voi alkaa työskennellä kohti tasapainoisempaa ja vapaampaa olotilaa. Koulutuksesta saa mukaan materiaalin, jossa on koottuna pääkohdat illan teemoista. Ilta päättyy chakra-aiheiseen meditaatioon.

Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tietoutta aiheesta. Käyn teemoja läpi käytännönläheisesti ja mahdollisimman kansantajuisesti.

Kesto: 2,5 tuntia

Järjestetään tilauksesta, kysy lisätietoja!