Mitä sielu sanoisi

Jos kysyisit sielultasi, miten elämää tulee elää, se sanoisi ehkä näin: “Tunnista se, mistä nautit”. Hetken hiljaisuuden jälkeen se sanoisi: “Kun olet sen tunnistanut, tee”.

Tee sitä, mistä nautit. Se on sielusi antama vihje, joka kuljettaa eteenpäin. Tee sitä, mikä tuottaa sinulle iloa. Tee sitä, mikä saa sinut hymyilemään, ihan vain siksi että se tuntuu hyvältä. Silloin sielusi on tyytyväinen, silloin se on levossa ja silloin se saa lentää. Silloin annat sen olla vapaa.

Ei kannata jäädä odottamaan oikeaa hetkeä tai tilannetta, sillä ei sielu kuulu elämän odotushuoneeseen. Päästä se ulos, anna sille sitä mitä se haluaa. Opi kuuntelemaan, mikä saa sen laulamaan. Ja huolehdi, että annat sille tilaa aina kun siihen on mahdollisuus.

Älä tee sitä, mitä muut pitävät hyvänä tai tavoiteltavan arvoisena. Tee sitä, mikä saa sielusi nauramaan ja värisemään innostuksesta. Tee sitä paljon.

Ei sillä ole väliä, mitä se on. Ei ole väliä, näkeekö sitä kukaan tai arvostaako sitä kukaan. Ainoastaan sillä on väliä, että se saa sielusi riemuitsemaan.

Sillä me olemme täällä kehittämässä sieluamme. Olemme täällä päästämässä sen vapaaksi kaikista niistä kahleista, joita ihmismielemme, kehomme, kasvatuksemme ja maailmaamme ympäröivät normit ovat sille turhaan asettaneet. Tärkeimpiä tehtäviämme on antaa sielun nauttia elämästä. Ja jakaa siitä kumpuavaa iloa, rakkautta, kauneutta ja lämpöä eteenpäin.

IMG_1284

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s