Valoa ja voimaa

Kesällä kukoistava luonto muistuttaa kaiken luovan ja elävän luonnollisesta kiertokulusta. Maailmamme arvostaa ja ylistää kukoistamista, mutta yhtä tärkeitä  vaiheita ovat lepo ja hiljaisuus, lakastuminen ja voimien keruu ennen uutta kasvua. Luonto on niin viisas! Välillä ajattelen, että pelkästään luontoa tarkkailemalla voi oivaltaa kaiken olennaisen elämästä. Kaunista viikonloppua Sinulle – vietät sen sitten kukoistaen tai palautuen.

P.S. Tästäkin aiheesta lisää syyskuussa ilmestyvässä kirjassani Sielukas elämä – rohkeutta olla minä. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s