Haaveeni toteutuu: Sielukas elämä – rohkeutta olla minä

Kirjani Sielukas elämä – rohkeutta olla minä ilmestyy syyskuussa 2018 Viisas Elämä -kustantamon sarjassa. Kirjan toteutuminen on pitkäaikainen haaveeni ja käsittelen siinä samoja teemoja, joista olen jo pitkään kirjoittanut blogissanikin. Samalla kerron omasta sielun polustani ja niistä oivalluksista, jotka ovat tehneet elämästäni aiempaa kevyempää ja henkisesti rikkaampaa.

Kirjaa voi jo ennakkotilata minulta! Kirjan hinta on 28 €. Jos haluat ennakkotilata kirjan (halutessasi omistuskirjoituksella), lähetä viestillä yhteystietosi (nimi, osoite, sähköpostiosoite/puhelinnumero): marita.h.niemela@gmail.com tai 050 526 5353. Olen sinuun yhteydessä syyskuussa ja lähetän maksutiedot. Näin saat kirjan ensimmäisten joukossa!

Lue lisää kirjastani täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s